Viser av varer
Nyhet
289,-
Merke: Small Foot
Nyhet
259,-
Merke: Small Foot
Disse fire søte figurene kan stables inni hverandre. Tredukkene er malt i stor detalj og byr på flott hånd-øye-koordinasjonstrening i tillegg til masse morro for de små.
Nyhet
479,-
Merke: Small Foot
Den kvinnelige kapteinen med kroket hånd leder an denne sjørøver-banden! Hennes fire besetningsmedlemmer pluss en søt ape er med på fantasifulle eventyr for ethvert piratskip på barnerommet. Fleksible, slitesterke og rikt detaljerte - tredukkene kan flyttes til en rekke forskjellige posisjoner takket være deres tekstilbelagte armer og ben.
Nyhet
999,-
Merke: Small Foot
Med dette omfattende settet i tre kommer jule-historien til live. Den nydelig utformede julekrybben har en høy prosentandel av synlig naturlig tre og naturlige farger. Den er ideell som en moderne, men tradisjonell juledekorasjon eller leke. Når du spiller om og gjenforteller julehistorien med de håndlagde karakterene, kommer både store og små i julestemning. Figurene er akkurat passe for små barnehender.
Nyhet
499,-
Merke: Small Foot
Den kuleste familien til dukkehuset! Denne store dukkefamilien i tre består av 8 familiemedlemmer av forskjellige kjønn og aldre. De fleksible dukkene har hode og stamme laget av heltre, mens deres fleksible armer og ben passer for enhver rollespillsituasjon i dukkehuset. To par foreldre samt tre barn og en baby i en båre som kan festes på de fleksible dukkene tilbyr et bredt utvalg av lekemuligheter.
Nyhet
829,-
Merke: Small Foot
Med dette realistiske redningssettet i nødsignalfarger har alle unge, håpefulle livreddere massevis av "ekte" verktøy og redskaper fra den medisinske verden for hånden. Den doble glidelåsen og de elastiske innleggssporene i ryggsekken gir orden og rask tilgang til nødutstyret laget av robust tre. Noen av høydepunktene i dette doktorsettet er blodtrykksmåleren med en pumpeball, ortoskopet med et ekte forstørrelsesglass og leketøysdefibrillatoren! Dette er et innovativt doktorsett som samler alt barn trenger for lege-pasient-rollelek i en praktisk ryggsekk! Det komplette settet inkluderer et termometer, tøymaske for barn, utklippstavle, nødampuller med åpning for en lekesprøyte, desinfeksjonsspray, IV-pose, plaster med borrelås, lekesprøyte med en push-down mekanisme, salve-tube, stetoskop, skalpell, pinsett og en lekeradio mm.
Nyhet
229,-
Merke: Small Foot
Løft og flytting av last med denne tøffe gravemaskinen i tre! På robuste gummihjul transporterer denne solide gravemaskinen viktige materialer gjennom barnerommet. Utstyrt med en bevegelig spade garanterer denne frontlasteren kreativ og realistisk rollespillmoro. Takket være avrundede kanter og vindusåpninger er den veldig lett å gripe og flytte, selv for små barnehender. Laget av FSC® 100 % sertifisert tre
Nyhet
799,-
Merke: Small Foot
Brannvesenet er her! Med denne realistiske brannmann-sekken i nødfarger med justerbare skulderstropper, er unge brannredningsmenn og kvinner alltid på stedet når det trengs. De doble glidelåsene sørger for at sekken åpnes bredt, og gummiverktøysporene i sekken gir ryddighet og rask tilgang til utstyret laget av robust tre. De to ekstra klikkspennene på ryggsekken gjør det mulig å feste ekstra tilbehør. Barn elsker å skli inn i rollen som hverdagens helter og heltinner! Dette brannmann-settet er komplett med brannvesenutstyr og alle viktige verktøy som setter barn i stand til å imitere et spennende brannredningsoppdrag under rollelek.
Nyhet
229,-
Merke: Small Foot
En flott brannbil i tre med gummihjul.
Nyhet
459,-
Merke: Small Foot
Nyhet
279,-
Merke: Small Foot
Hendene spiller – ørene hører og gjenkjenner – øynene stirrer forundret. De fargerike treperlene raser langs de tre sammenflettede perle-berg-og-dalbanene. Når de blir ristet, beveger de sammenstrengte treelementene seg til rytmen og lager lyder! Denne motoriske leken passer godt for alle små barn.
Nyhet
599,-
Merke: Small Foot
Det blir garantert action på denne politistasjonen! La oss svare på det første anropet: løp ned rampen med politibilen, la helikopteren ta av og jag tyven! En vill jakt starter gjennom barnerommet, men på slutten lander raneren alltid der han hører hjemme: i fengselscellen! Kombinasjonen av FSC® 100 %-sertifisert tre og stabile plastdeler.
Nyhet
999,-
Merke: Small Foot
Nyhet
439,-
Merke: Small Foot
Nyhet
199,-
Merke: Small Foot
Det er grønt lys for denne lille pelikanen! Denne søte pelikanen og kanoen av tre og plast vil sørge for stor bademoro når de cruiser gjennom vannet helt alene. Den praktiske opptrekksmekanismen gjør at begge padlene på siden av kanoen kan rotere. Med denne vannleken er det ingen grenser for moroa du kan ha i badekaret, i barnebassenget eller i det store svømmebassenget! For en lengre produktlevetid, ta den opp av vannet og tørk den grundig etter hver bruk. Vannleker laget av tre er det bærekraftige badelekealternativet til plast- og gummilekedyr.
Nyhet
199,-
Merke: Small Foot
Gjør badet morsommere sammen med denne søte hvalen! Denne flotte badeleken av tre og plast vil sørge for stor bademoro når den suser gjennom vannet helt alene. Med denne vannleken er det ingen grenser for moroa du kan ha i badekaret, i barnebassenget eller i det store svømmebassenget! For en lengre produktlevetid, ta den opp av vannet og tørk den grundig etter hver bruk. Vannleker laget av tre er det bærekraftige badelekealternativet til plast- og gummilekedyr.