Viser av varer
Utsolgt
499,-
Merke: Le Toy Van
Med dette kule settet fra Djeco kan barnet servere te og kaffe til bamsene, dukkene eller noen heldige foreldre. Her er alt laget i solid tre og malt i giftfri, trygg og fargerik maling. Settet består av et serveringsbrett, tekanne, to tekopper med skål og teposer, skål til sukkerbiter og annen snacks og en bløtkake med bursdagslys. Kaken er delt opp, slik at den kan serveres stykkevis. Stor stas og et populært tilbehør til rolleleken!
429,-
Merke: Le Toy Van
Lekemat er en sikker vinner! Flott, tre-etasjes kake i tre med forskjellige lage som kan tas fra hverandre. Hvert lag er delt inn i fire deler som festes med borrelås. Kakespade følger også med, slik at man kan dele opp kaken og servere gjestene.
379,-
Merke: Le Toy Van
Lekemat er en sikker vinner! Flott iskremstativ med is som kan settes sammen på ulike måter og sauser i solid, malt treverk. Lag en deilig kuleis med topping og hell på litt saus. Spis med skje om du vil.
949,-
Merke: Le Toy Van
Rød klassisk bondegård i solid treverk. Låven er detaljert malt innvendig, har vindu, en stor dobbeldør som kan åpnes og lukkes, en vinsj og høyball med magnet slik at den lille bonden effektivt kan få høyet bort til dyrene sine.
1.299,-
Modellnummer: TV450
Merke: Le Toy Van
Solid klassisk garasjehus for alle som liker å leke med biler. Dinos retro parkeringshus er laget i treverk og har tre etasjer, bensinpumpe og fungerende heis. En liten rød bil følger også med. Inkludert er ulike klistremerker til å pynte opp parkeringshuset - på engelsk, fransk, tysk og spansk. Anbefalt alder: 3+ Mål: 30 x 38.5 x 50 cm.
679,-
Merke: Le Toy Van
999,-
Merke: Le Toy Van
Fantastisk skute i tre med seil i tekstil med hodetrykk. Om bord er det et fungerende anker, kanon og fengsel. Figurene medfølger ikke. Skip o hoi!
399,-
Merke: Le Toy Van
Morsomt lekebrett med syv fargerike tannhjul med bier og blomster som barna selv legger på brettet for å få alle hjulene til å snurre samtidig. Dette er både morsomt og lærerikt for barna. Her lærer de ikke bare å legge brikkene, men også å legge de riktig slik at tannhjulet kan spinne. Hjulene er lette å sette fast på de fargekoordinerte plassene på treplaten og når alle er på plass er det fasinerende og morsomt å se hvordan alt beveger seg sammen. Utfordrende og gøy på en gang. Leken har fine farger og god kvalitet.
599,-
Merke: Le Toy Van
Verktøykasse og verktøy fra Le Toy Van. Denne verktøykassen har tavle på den ene siden og skuff på den andre som kan fylles med det medfølgende verktøyet og annet utstyr. I tillegg til verktøykassen følger det med tang, skrutrekker, hammer, sag, lim, skruer, spiker, mutter og plate til å skru i. Både verktøy og verktøykasse er laget i solid tre.
229,-
Merke: Le Toy Van
Sett med politibil, brannbil og ambulansehelikopter fra Le Toy Van. Laget i solid treverk. Ca 3 x 5 x 10 cm
399,-
Merke: Le Toy Van
I denne esken får du fem forskjellige anleggskjøretøy med forskjellige funksjoner; løftekran, gravemaskin, veivals, digger og lastebil. Det følger også med to kjegler til avsperring. Bilene er laget i malt tre og har gummihjul. Kommer i en fin gaveeske.