Viser av varer
349,-
Merke: Le Toy Van
Sett med seks trebiler inspirert av New Yorks gater. Laget i malt treverk. Kommer i en fin gaveeske.
369,-
Merke: Le Toy Van
I denne esken får du fem forskjellige anleggskjøretøy med forskjellige funksjoner; løftekran, gravemaskin, veivals, digger og lastebil. Det følger også med to kjegler til avsperring. Bilene er laget i malt tre og har gummihjul. Kommer i en fin gaveeske.
679,-
Merke: Le Toy Van
349,-
Merke: Le Toy Van
Morsomt lekebrett med syv fargerike tannhjul med bier og blomster som barna selv legger på brettet for å få alle hjulene til å snurre samtidig. Dette er både morsomt og lærerikt for barna. Her lærer de ikke bare å legge brikkene, men også å legge de riktig slik at tannhjulet kan spinne. Hjulene er lette å sette fast på de fargekoordinerte plassene på treplaten og når alle er på plass er det fasinerende og morsomt å se hvordan alt beveger seg sammen. Utfordrende og gøy på en gang. Leken har fine farger og god kvalitet.
299,-
Merke: Le Toy Van
Sett med tre sjørøver-dukker i treverk. Dukkene er laget i tre med armer og ben som kan bøyes.
799,-
Merke: Le Toy Van
Rød klassisk bondegård i solid treverk. Låven er detaljert malt innvendig, har vindu, en stor dobbeldør som kan åpnes og lukkes, en vinsj og høyball med magnet slik at den lille bonden effektivt kan få høyet bort til dyrene sine.
1.299,-
Modellnummer: TV450
Merke: Le Toy Van
Solid klassisk garasjehus for alle som liker å leke med biler. Dinos retro parkeringshus er laget i treverk og har tre etasjer, bensinpumpe og fungerende heis. En liten rød bil følger også med. Inkludert er ulike klistremerker til å pynte opp parkeringshuset - på engelsk, fransk, tysk og spansk. Anbefalt alder: 3+ Mål: 30 x 38.5 x 50 cm.
299,-
Merke: Le Toy Van
Lekemat er en sikker vinner! Denne kaken er laget i malt treverk med 6 avtagbare lys. Kniv følger med. Kakestykkene er satt sammen med borrelås.
379,-
Merke: Le Toy Van
Lekemat er en sikker vinner! Flott iskremstativ med is som kan settes sammen på ulike måter og sauser i solid, malt treverk. Lag en deilig kuleis med topping og hell på litt saus. Spis med skje om du vil.
599,-
Merke: Le Toy Van
Verktøykasse og verktøy fra Le Toy Van. Denne verktøykassen har tavle på den ene siden og skuff på den andre som kan fylles med det medfølgende verktøyet og annet utstyr. I tillegg til verktøykassen følger det med tang, skrutrekker, hammer, sag, lim, skruer, spiker, mutter og plate til å skru i. Både verktøy og verktøykasse er laget i solid tre.