Viser av varer
239,-
Modellnummer: 300910016
Merke: Sebra
Denne dinosauren er både tøff og søt. Inni har den en behagelig bjelle som lager en behagelig lyd når ranglen ristes. Dinoen er festet til en trering, hvorav halvparten er dekket av det heklede materialet. Treringen er formet på en måte som gjør det enkelt for barnet ditt å holde i hånden. Ranglen er fylt med myk, resirkulert polyester som er festet i en liten tøypose, som hindrer fyllet i å finne veien ut gjennom garnet. Ranglen er designet i Danmark, og den heklede delen er håndlaget, så hver rangle er unik og har sin egen sjarm. En perfekt gave til dåp eller første babybesøk. Anbefalt alder 0+. Merking: CE. Vaskeanvisning: Tørk av med klut/vask for hånd. Advarsel. Hold borte fra flammer. Om økologisk bomull Garnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er tatt for å redusere produktets miljøavtrykk. Mye av miljøpåvirkningen knyttet til bomullsproduksjon kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull. Om resirkulert polyesterfyll Fyllet er laget av 100 % resirkulert polyester fra plastflasker som er samlet og renset, hvoretter de blir makulert, omsmeltet og omgjort til nye, resirkulerte fibre. Plastflaskene får dermed nytt liv i stedet for bare å ende opp som avfall.
239,-
Merke: Sebra
Håndheklet blomsterrangle på trering, laget av økologisk bomull og med resirkulert polyesterfyll. Blomsten tilhører Sebras eventyrlige tema "Pixie Land".
239,-
Merke: Sebra
399,-
Modellnummer: 300930037
Merke: Sebra
Søt og morsom aktivitetsleke formet som uglen Blinky med et stort babysikkert speil, biteringer og elementer som kan utforskes og utforskes. Blinky kommer i fargen maple beige og tilhører Sebra Woodland-kolleksjonen.
149,-
Modellnummer: 300930053
Merke: Sebra
Lucas vinger består av to tannringer som kan stimulere og lindre kløende tannkjøtt – spesielt under tanndannelse. Aktivitetsranglen er med på å styrke og utfordre: Berøringssans – når barnet kjenner teksturer, mykhet og hardhet og ulike materialer. Synssans – når barnet ser kontraster, farger og teksturer. Smakssans – når barnet biter eller suger på produktet og merker at de ulike elementene smaker/kjennes forskjellig. Selvbevissthet – når barnet kan se seg selv i speilet. Grov- og finmotorikk – når barnet tar tak i produktet og utforsker de forskjellige kosemerkene. Hørselssans – når barnet lytter til lyden av ranglen.
99,-
Modellnummer: 300930029
Merke: Sebra
Denne ranglen er formet som en søt liten sjiraff, og er håndheklet. Inni er det en behagelig klingende bjelle som gir fra seg en lyd når ranglen ristes. Kan brukes som rangle, men kan også brukes senere som lekedyr som kan inngå i ulike typer lek. Ranglen er fylt med myk polyester, som er innelukket i en liten tøypose. Dette forhindrer at fyllet kommer ut gjennom ullen. Ranglen er designet i Danmark og er håndlaget, så hver rangle er unik med sin egen sjarm. Ranglen kan vaskes i maskin på 30 grader. Anbefalt alder: 0+. Testet og godkjent i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 Merking: CE
369,-
Modellnummer: 101130004
Merke: Sebra
Pakke med syv kluter i bomullsmusselin. Klutene er i forskjellige farger og mønster, og har en fantastisk myk og god kvalitet, som gjør dem velegnet til bruk som gulpeklut, ammeklut, koseklut, vaskeklut - eller hva annet du vil. Materiale: 100% bomull, økologisk - GOTS-sertifisert Størrelse: 75x75cm Vaskeanvisning: 60 grader
219,-
Modellnummer: 300130050
Merke: Sebra
Fargestrålende og gøy aktivitetsring med kameleonen Carley beregnet til opphenging. På ringen er det en bitering formet som et blad og to tagger med knitrende papir som gjør Carley morsom å ta tak i. På baksiden har kameleonen en C-ring, som gjør at den kan henges på taket på vognen eller bilsetet for å stimulere og aktivere babyens sanser under transport. Aktivitetsringen er med på å styrke og utfordre: Berøringssansen - når barnet kjenner teksturer, mykhet og hardhet samt ulike materialer. Synssansen - når barnet opplever, kontraster, farger og teksturer. Smakssansen – når barnet biter eller suger på produktet og føler at elementene smaker/kjennes annerledes. Grov- og finmotorikk – når barnet griper etter eller griper produktet og senere utforsker de ulike taggene. Anbefalt alder: 0+. Merking: CE, UKCA.
199,-
Modellnummer: 801510002
Merke: Sebra
Smokkelenken er enkel å feste med den smarte klemmefunksjonen, og sørger for at smokken ikke faller i bakken. Den håndheklede smokkelenken har en silikonring i den ene enden for å feste smokken, mens den i den andre enden har en klemme med "tenner" i kraftig POM-plast, som gjør det enkelt å feste i babyklærne. Begge plastmaterialene er naturlig fri for BPA og ftalat. Det heklede smokkekjedet er designet i Danmark, er håndlaget og derfor er hvert smokkkjede unikt og med sin egen sjarm. Anbefalt alder 0+. Kan vaskes i maskin på 30 grader på skånsomt program. Om økologisk bomull Garnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er tatt for å redusere produktets miljøavtrykk. Mange av miljøkonsekvensene som kan være forbundet med bomullsproduksjon kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull.
149,-
Modellnummer: 300130026
Merke: Sebra
Alligatoren Ali er et aktivitetsleketøy med et speil og bitering. Denne morsomme alligatoren har krøllete papir i halen og i den U-formede snuten. På den ene siden av kroppen, skjult bak en liten klaff, er et trygt babyspeil slik at barnet ditt kan bli kjent med seg selv, utforske ansiktet, gestene og uttrykkene deres. Dette bidrar til å stimulere og utvikle barnets evner og vil garantert vekke mange smil og latter. På den andre siden av alligatoren er det en liten lomme med en rund tannring. Tannringen er laget av et plastmateriale som selvfølgelig er fritt for BPA, ftalat, PFOA, PFOS og formamid. Tannringen er perfekt når barnets første tenner kommer. På ryggen har Ali utstikkende «pigger» som barnet ditt kan bruke som koseklaffer. Aktivitetsleken er designet i Danmark. Anbefalt alder: 0+. Testet og godkjent i henhold til de europeiske standardene for sikkerhet for leker - EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Merking: CE. Aktivitetsleken kan håndvaskes. NB: Fjern beskyttelsesfilmen fra speilet før du gir leken til barnet ditt.
199,-
Modellnummer: 3018303
Merke: Sebra
16 stableklosser i tre fra danske Sebra. Hver kloss har en bokstav på hver side, slik at du får hele det engelske alfabetet og en del spesialtegn. Noen av bokstavene forekommer flere ganger, og med 96 bokstaver kan du skrive flere lange ord eller navn. En morsom leke som er perfekt også til å lære seg de første bokstavene. Hver bokstavkloss er ca 5cm stor.
229,-
Modellnummer: 301510007
Merke: Sebra
De kraftige puslespillbrikkene er utformet som fem forskjellige fiskefartøyer, seil- og passasjerskip - tråler, skonnert, fregatt, cruiseskip og catboat seilbåt, hver med sitt motiv trykt på det medfølgende puslespillbrettet. La barnet prøve å legge brikkene med de fine motivene på plass og del gleden når han/hun får det til. De søte tremotivene kan også med fordel brukes til annen lek eller som dekorative elementer på barnerommet når puslespillet ikke er i bruk. Puslespillet er malt med giftfri maling og utført i en kvalitet som kan arves. Puslespillet er designet i Danmark. Anbefalt alder: 1+ år Testet og godkjent i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 - det europeiske leketøysdirektivet. Merking: CE. Vedlikeholdsinstruksjoner: Tørk av med en fuktig eller tørr klut.
449,-
Modellnummer: 95030041
Merke: Sebra
Denne barnevognslenken er en flott leke for å glede små barn i vognen. Fest kjedet til taket på vognen eller bilsetet ved hjelp av de to plastringene (som selvfølgelig er fri for BPA, ftalater, PFOA og PFOS) for å stimulere barnets sanser. Anbefalt alder 0+. Merking: CE. Vaskeanvisning: Kan vaskes i maskin på skånsom syklus på 30 grader. Advarsel. Hold borte fra flammer. Om økologisk bomull Garnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er tatt for å redusere produktets miljøavtrykk. Mye av miljøpåvirkningen knyttet til bomullsproduksjon kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull. Om resirkulert polyesterfyll Fyllet er laget av 100 % resirkulert polyester fra plastflasker som er samlet og renset, hvoretter de blir makulert, omsmeltet og omgjort til nye, resirkulerte fibre. Plastflaskene får dermed nytt liv i stedet for bare å ende opp som avfall.
99,-
Modellnummer: 3009324
Merke: Sebra
Denne ranglen er formet som en maiskolbe, og er håndheklet. Inni er det en behagelig klingende bjelle som gir fra seg en lyd når ranglen ristes. Maiskolben kan brukes som rangle og leke i babyens første år, og kan senere fungere som grønnsak eller mat under lek på lekekjøkkenet, butikken eller i et annet lekescenario. Ranglen er fylt med myk polyester, som er innelukket i en liten tøypose. Dette forhindrer at fyllet kommer ut gjennom ullen. Ranglen er designet i Danmark, er håndlaget og hver rangle har sin egen unike sjarm. Ranglen kan vaskes i maskin på 30 grader. Anbefalt alder: 0+.
99,-
Modellnummer: 300930027
Merke: Sebra
Denne ranglen er formet som et søtt og søvnig dovendyr, og er håndheklet. Inni er det en behagelig klingende bjelle som gir fra seg en lyd når ranglen ristes. Kan brukes som rangle, men kan også brukes senere som lekedyr som kan inngå i ulike typer lek. Ranglen er fylt med myk polyester, som er innelukket i en liten tøypose. Dette forhindrer at fyllet kommer ut gjennom ullen. Ranglen er designet i Danmark og er håndlaget, så hver rangle er unik med sin egen sjarm. Ranglen kan vaskes i maskin på 30 grader. Anbefalt alder: 0+. Testet og godkjent i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 Merking: CE
229,-
Modellnummer: 300930054
Merke: Sebra
Uglen Blinky er en aktivitetsleke som både kan henges og brukes til lek på gulvet. Passer blant annet fint å ha med i barnevognen. Den fine uglen har vinger og gøyale klaffer og et grønt blad. Dra forsiktig i bladet og kjenn hvordan Blinky "hopper". Den vibrerende "pull-down"-funksjonen er morsom på babyens mage når den kiler. Det lille bladet kan også brukes som en bitering. Biteringen er perfekt når de første tennene melder sin ankomst og tannkjøttet er sårt. Mellom vingene har Blinky en C-ring, som gjør at uglen kan henges på taket på f.eks. vognen eller bilsetet for å stimulere og aktivere babyens sanser under transport. Anbefalt alder: 0+. Merking: CE, UKCA. Advarsel. Ikke bruk i nærheten av åpen ild.