Viser av varer
229,-
Merke: Sebra
Badedukkene / hanskene vil føles myke på babyens hud. Bruk bjørnen som en vaskeklut og som øyebeskyttelse når du vasker barnets hår. Vaskekluten kan også brukes som en hånddukke til badestunden – kanskje nyttig hvis barnet ditt ikke er den største fan av å bli badet. Badehanskene er ultramyke, one-size og passer til en vanlig voksen hånd. De er laget med en praktisk stropp som kan brukes til å henge hansken til tørk etter en dusj eller en rask ansiktsvask ved vasken.
229,-
Modellnummer: 300930022
Merke: Sebra
Den søte lille apen i plysj har store øyne og ørene har krøllete papir inni. Maci holder et grønt blad i en av armene sine. Trekk forsiktig i bladet og kjenn hvordan Maci 'hopper'. Den vibrerende "pull-down"-funksjonen er morsom å plassere på barnets mage fordi det kiler. Det lille bladet er en tannring laget av plast, som selvfølgelig er fri for BPA, ftalat, PFOA, PFOS og formamid. Tannringen er perfekt når barnets første tenner kommer. Macis hale har en C-ring som gjør at apen kan festes til panseret på en barnevogn, en barnevogn eller et bilsete for å stimulere og aktivere barnets sanser. Plastringen er selvfølgelig fri for BPA, ftalat, PFOA og PFOS og formamid.
299,-
Modellnummer: 3018303
Merke: Sebra
Lær bokstaver med dette nydelig puslespillet i tre. Bokstaver fra A-Å i en flott fargemiks.
399,-
Modellnummer: 301220004
Merke: Sebra
Håndheklet vippeleke formet som det søte pinnsvinet Twinkle. Vippeleken er laget av organisk bomull med resirkulert polyesterfyll. Vippeleken er designet i Danmark og er håndlaget -derfor er hver vippeleke unik med sin egen sjarm. En flott gaveide til en babyshower eller det første barselbesøket. Anbefalt alder 0+. Testet og godkjent i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 - det europeiske leketøysdirektivet. Merking: CE. Vaskeanvisning: Tørk av med en klut. Advarsel. Ikke bruk i nærheten av åpen ild. Om økologisk bomull Garnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er tatt for å redusere produktets miljøavtrykk. Mange av miljøkonsekvensene som kan være forbundet med bomullsproduksjon kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull. Om resirkulert polyesterfyll Fyllet er laget av 100 % resirkulert polyester fra plastflasker, som er samlet og renset, hvoretter de blir makulert, omsmeltet og gjort til nye resirkulerte fibre. Plastflaskene får dermed et nytt liv i stedet for å bare ende opp som avfall.
199,-
Modellnummer: 801510005
Merke: Sebra
Smokkelenken er enkel å feste med den smarte klemmefunksjonen, og sørger for at smokken ikke faller i bakken. Den håndheklede smokkelenken har en silikonring i den ene enden for å feste smokken, mens den i den andre enden har en klemme med "tenner" i kraftig POM-plast, som gjør det enkelt å feste i babyklærne. Begge plastmaterialene er naturlig fri for BPA og ftalat. Det heklede smokkekjedet er designet i Danmark, er håndlaget og derfor er hvert smokkkjede unikt og med sin egen sjarm. Anbefalt alder 0+. Kan vaskes i maskin på 30 grader på skånsomt program. Om økologisk bomull Garnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er tatt for å redusere produktets miljøavtrykk. Mange av miljøkonsekvensene som kan være forbundet med bomullsproduksjon kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull.
499,-
Modellnummer: 300930053
Merke: Sebra
Søt og morsom aktivitetsleke formet som sjiraffen Glenn. Leken har et stort babysikkert speil, biteringer og elementer som kan utforskes og utforskes.
499,-
Modellnummer: 300930004
Merke: Sebra
Søt og morsom aktivitetsleke formet som elefanten Finley. Leken har et stort babysikkert speil, biteringer og elementer som kan utforskes og utforskes. Høyde: 31 cm
249,-
Modellnummer: 801930003
Merke: Sebra
Girlander til barnerommet med 10 dekorative filtblader i forskjellige former og farger. Bladene er festet til en snor og er alle dekorert med vakre håndlagde broderier. Passer perfekt over sengen, stellebordet, lesekroken eller på sengehimmelen eller veggen i lekerommet. Merk; dette er ikke et leketøy. Kan rengjøres skånsomt med en fuktig klut.
499,-
Modellnummer: 301530025
Merke: Sebra
Myke stoffklosser med blant annet speil, bitering og illustrasjoner fra Sebra.
649,-
Merke: Sebra
Håndheklet uro med motiver fra Sebras tema Pixie Land. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
649,-
Merke: Sebra
Håndheklet uro med motiver fra Sebras tema Dragon Tales - en historie om drager og riddere. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
239,-
Merke: Sebra
589,-
Merke: Sebra
Nydelig uro med myke, håndlagde figurer, så hver uro er unik. Uroen er laget i et enkelt og stilrent design, som vil passe inn på de fleste baby- og barnrom. Øverst flyr måkene blant hvite skye,r og nederst svømmer små fisk og hvalen Marion blandt søte skjell. De vuggende motivene fra Seven Seas-uroen vil fange barnets oppmerksomhet, stimulere sansene og ha en beroligende effekt.
249,-
Merke: Sebra
9.995,-
Modellnummer: 200130041
Merke: Sebra
Sebra Baby & Jr. - Sengen som vokser med barnet ditt Baby & Jr. sengen fra Sebra er den perfekte sengen for barnet ditt. Sebra fikk i 2016 rettigheter til den orginale Juno sengen som var laget av Viggo Einfeldt i 1943. Juno sengen var en av de første sengene som kunne tilpasses ettersom barnet ditt vokser. Det innovative designet gjør at sengen enkelt kan trekkes ut, og passer for barn fra fødsel og helt opp til 155 cm. Sammenlignet med den orginale Juno sengen, så har Sebra lagt inn noen ekstra smarte funksjoner. Basen til sengen kan justeres slik at det blir enklere for deg å legge ned og løfte opp ditt nyfødte barn. Når barnet viser tegn til å sette seg opp av seg selv, så kan basen senkes ned igjen. Sidene på sengen kan tas av når barnet er stort nok til å klatre inn og ut av sengen selv. Produksjon & sikkerhet Sebra Baby & Jr. behandles med en antibakteriell, miljøvennlig og giftfri maling. Dette sikrer et renere innemiljø og beskytter barnets helse. Sølvioner som er primært brukt i helsevesenet, bryter ned og forhindrer mikroorganismer i å vokse. Dette reduserer derfor spredning av bakterier. Tremalingen er uavhengig testet i samsvar med de restriktive JIS Z 2801-standardene, inkludert for E. coli-bakterier. Malingen er testet og godkjent i samsvar med REACH. Sebra Baby & Jr. oppfyller sikkerhetskravene i DS / EN 716-1: 2017. Sengen kommer umontert, og monteres enkelt ved å følge de medfølgende instruksjonene. Passer fra nyfødt og helt opp til 155 cm Oppfyller sikkerhetskravene i DS / EN 716-1 Avtakbare sprinkelsider Design fra den gamle klassikeren Juno sengen Behandlet med sølvioner Tekniskinformasjon Hevet bunn holder: 15kg Senket bunn holder: 80kg Materiale: Bjørk Lengde: 115 cm Bredde: 75,8 cm Høyde: 88 cm Forlengelseslengde: 155 cm
329,-
Modellnummer: 100930002
Merke: Sebra
Med et tisselaken forlenger du madrassens levetid og gjør et uhell i sengen lettere å håndtere - også klokken 03:00. Legg lakenet over barnets madrass for å beskytte den om et uhell skulle skje. Tisselakenet er enkelt å fjerne, vaske og erstatte med et nytt, og du slipper å begynne å rense en madrass for urin, gulp eller oppkast. En elastisk kant holder lakenet på plass og sørger for at det holder seg på madrassen.