Viser av varer
249,-
Modellnummer: 801930003
Merke: Sebra
Girlander til barnerommet med 10 dekorative filtblader i forskjellige former og farger. Bladene er festet til en snor og er alle dekorert med vakre håndlagde broderier. Passer perfekt over sengen, stellebordet, lesekroken eller på sengehimmelen eller veggen i lekerommet. Merk; dette er ikke et leketøy. Kan rengjøres skånsomt med en fuktig klut.
499,-
Merke: Sebra
Solid og nostalgisk kasseapparat i tre. Å leke butikk er noe av det gøyeste som finnes, og den viktige rolleleken er med å styrke barnets sosiale evner. Den innebygde kulerammen innbyr til trening av de matematiske ferdighetene på en morsom måte.
649,-
Merke: Sebra
Håndheklet uro med motiver fra Sebras tema Pixie Land. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
649,-
Merke: Sebra
Håndheklet uro med motiver fra Sebras tema Dragon Tales - en historie om drager og riddere. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
449,-
Merke: Sebra
Håndheklet barnevognkjede med figurer i økologisk bomull fra Sebras Pixie Land-tema. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
449,-
Merke: Sebra
Håndheklet barnevognkjede med figurer i økologisk bomull fra Sebras Dragon Tales-tema - en fortelling om drager og riddere. Siden dette produktet er håndheklet er hvert produkt unikt, derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivene er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.
599,-
Modellnummer: 300930037
Merke: Sebra
Solid aktivitetsleke med fem forskjellige sider å utforske samt rullefunksjon. Det er timevis med underholdning i denne flotte leken fra Sebra.
479,-
Modellnummer: 301220004
Merke: Sebra
Håndheklet vippeleke formet som en drage. Leken vipper fra side til side når barnet dytter på det. Laget av økologisk bomull og med resirkulert polyesterfyll.
239,-
Merke: Sebra
Håndheklet blomsterrangle på trering, laget av økologisk bomull og med resirkulert polyesterfyll. Blomsten tilhører Sebras eventyrlige tema "Pixie Land".
199,-
Modellnummer: 300930027
Merke: Sebra
Håndheklet rangle formet som en drage, laget av økologisk bomull og med resirkulert polyesterfyll. Dragen tilhører Sebras tema Dragon Tales - en historie om drager og riddere.
239,-
Merke: Sebra
589,-
Merke: Sebra
Nydelig uro med myke, håndlagde figurer, så hver uro er unik. Uroen er laget i et enkelt og stilrent design, som vil passe inn på de fleste baby- og barnrom. Øverst flyr måkene blant hvite skye,r og nederst svømmer små fisk og hvalen Marion blandt søte skjell. De vuggende motivene fra Seven Seas-uroen vil fange barnets oppmerksomhet, stimulere sansene og ha en beroligende effekt.
249,-
Merke: Sebra
199,-
Modellnummer: 100830005
Merke: Sebra
Mykt og deilig laken med stretch i økologisk, GOTS-sertifisert bomull, som passer til Sebra Bed, Baby & Jr. når sengen er i babystadiet. Lakenet har strikk i kanten og er sydd i form, så det passer perfekt til Sebra-madrassen med runde hjørner. Kan vaskes i maskin på 60 grader. Kan krympe 3-5 % ved vask.
329,-
Modellnummer: 100930002
Merke: Sebra
Med et tisselaken forlenger du madrassens levetid og gjør et uhell i sengen lettere å håndtere - også klokken 03:00. Legg lakenet over barnets madrass for å beskytte den om et uhell skulle skje. Tisselakenet er enkelt å fjerne, vaske og erstatte med et nytt, og du slipper å begynne å rense en madrass for urin, gulp eller oppkast. En elastisk kant holder lakenet på plass og sørger for at det holder seg på madrassen.
799,-
Modellnummer: 400320002
Merke: Sebra
Vakkert rundt heklet teppe med ringer i rustrødt, lilla, hvitt og rosa. Teppet måler 120 cm i diameter og utgjør en fantastisk base for bare små føtter som kommer seg ut av sengen om morgenen, eller kan brukes som lekematte for å leke på om ettermiddagen. Teppet kan brukes både på barnerommet, stuen, gangen eller hvor du ellers trenger et vakkert teppe. Teppet ble designet i Danmark og er håndlaget, så hvert teppe er unikt og har sin egen sjarm. Laget av 100 % bomull. Advarsel! Hold borte fra flammer