Viser av varer
169,-
Merke: Djeco
Med dette flotte settet kan man perle smykker og armbånd med søte katter, skyer, stjerner og blomster! Perlene fra Djeco er laget i solid tre, og kommer i fine, duse rosatoner i forskjellige fasonger. Settet inneholder 400 perler, tråd følger med.
169,-
Merke: Djeco
Perler i rosatoner fra Djeco. Settet inneholder 285 perler i ulike former og farger og gummistrikk. La barna lage armbånd, halskjeder og andre smykker. Perlene kan også brukes til å sy på klær eller vesker - la kreativiteten blomstre. Passer for barn fra 6 år
49,-
Merke: Djeco
Klistremerkesett som innholder 160 klistremerker med forskjellige dinosaurer. Fine til å dekorere tegninger, bøker, kort eller bytte med venner.
289,-
Merke: Djeco
Hobbysett med små perler fra Djeco. Settet inneholder en liten vev, åtte rør med små perler i ulike farger, to gyldne tråder til å veve armbåndene med, og bruksanvisning med bilder. Alder: Fra 8 år.
249,-
Merke: Djeco
Populære stableklosser i solid kartong med dyremotiv på en side og andre motiver på klossenes andre sider. Inneholder 10 klosser og kommer i fin gaveeske med håndtak.
79,-
Merke: Djeco
Husker du trylletusjene fra du var liten? Du tegner med farget tusj og tegner for eksempel et mønster over med den hvite trylletusjen. Da forandrer fargen seg til en annen farge. Korken viser hvilken farge den trylles om til når den hvite tusjen har tryllet rundt. Djecos blyanter og fargestifter ligger godt i hånden. De gir en klar, sterk og dekkende farge og glir lett på papiret. Tusjene er selvsagt giftfrie.
99,-
Merke: Djeco
199,-
Merke: Djeco
Regnstav og rangle, 2 i 1-babyleke fra Djeco. Nydelig regnmaker med en raslende lyd lik regnværet. En fascinerende leke for liten og stor som både stimulerer hørsel og syn. I tillegg styrker den barnets observasjonsevne. Snu regnstaven rundt og se alle de små fargerike kulene finne veien gjennom røret mens de lager fin raslelyd.
289,-
Modellnummer: DJ06300
Merke: Djeco
399,-
Merke: Djeco
Denne fine puttekassen er laget i solid tre og formet som en ku. Det følger med seks fargerike former som kan puttes i de ulike hullene. Vipp opp toppen for å hente ut formene og putte på nytt og på nytt! En morsom og lærerik utfordring som gjør godt for finmotorikk og konsentrasjon. Laget i bjørk.
179,-
Merke: Djeco
99,-
Merke: Djeco
En fin liten klistremerkebok hvor du kan hjelpe dukken Lilypink med å kle seg for dagen! Denne boken kan nemlig brettes ut og bli et lite klesskap. I midten av boken er det illustrert en søt dukke med rosa hår, og inkludert er også 40 gjenbruke klistremerker laget som ulike klesplagg som du kan kle dukken med. Ta klistremerkene av og på, og endre antrekkene så mange ganger du vil. Fra 4 år.
99,-
Merke: Djeco
En fin liten klistremerkebok hvor du kan hjelpe dukken Lilyruby med å kle seg for dagen! Denne boken kan nemlig brettes ut og bli et lite klesskap. I midten av boken er det illustrert en søt dukke med rødt hår, og inkludert er også 40 gjenbruke klistremerker laget som ulike klesplagg som du kan kle dukken med. Ta klistremerkene av og på, og endre antrekkene så mange ganger du vil. Fra 4 år.
239,-
Merke: Djeco
Perlesett med bokstavperler fra Djeco. La barna lage armbånd, halskjeder og andre smykker. Perlene kan også brukes til å sy på klær eller vesker, la kreativiteten blomstre. Pakken inneholder perler i ulike former og farger, med og uten bokstaver, og fire bunter med gummistrikk i ulike farger. Passer for barn fra 8-13 år. Hobbysettet inneholder 4 esker med perler i fine farger, nydelige sommerfugl- og fugleanheng, sløyfer og ulike snorer.
59,-
Merke: Djeco