Viser av varer
79,-
Modellnummer: DJ08909
Merke: Djeco
To tusjer som kan fylles med vann.
189,-
Merke: Djeco
Lag armbånd med navn eller andre fine ord med dette store settet med bokstavperler. Settet inneholder 600 perler med bokstaver i forskjellige farger og 400 gullfargede perler, pluss to 5-meter lange elastiske tråder og to nåler.
49,-
Merke: Djeco
Pakke med 160 klistremerker med havfruer, undervannsslott, fisker, delfiner og andre motiv fra havet.
49,-
Merke: Djeco
Klistremerkesett som innholder 160 klistremerker med fantastiske motiver av hester, rytter, pokaler osv.
49,-
Merke: Djeco
Klistremerkesett som innholder 160 klistremerker med fantastiske motiver
169,-
Merke: Djeco
Med over 1000 klistremerker fordelt på 9 forskjellige temaer, vil denne samlingen av klistremerker glede ethvert barn! Inneholder dyr, små vesner, fantasibamser, eventyrfigurer, tall og bokstaver.
119,-
Merke: Djeco
Klassisk hobbysett med skrapemerker fra Djeco. Inneholder 2 ark med motiver à totalt ca. 90 figurer og 3 bakgrunnsark. Skrap de fine feene over på en av de fargerike bakgrunnene. Du bestemmer selv hvor motivene skal plasseres og hvilke historie du vil at bildet skal fortelle. Den perfekte aktivitet for grå høstdager!
159,-
Merke: Djeco
Flott puslespill med racerbilmotiv. Inneholder 16 store og solide puslespillbrikker i papp som er enkle å holde. Kommer i en fin eske formet som en racerbil med en bevegelig del. Pappen er FSC-sertifisert.
199,-
Merke: Djeco
Den søteste esken er formet som en liten blå katt og gjemmer et fint puslespill med motiv av mange små katter i glade farger. Puslespillet har 24 brikker og passer fra 3 år.
199,-
Merke: Djeco
Puslespill med 54 brikker i solid kartong. Kommer i en dekorativ eske til oppbevaring av brikkene.
199,-
Merke: Djeco
Puslespill hentet fra historien om de tre små grisene. Kommer i en fin eske. Inneholder 36 brikker i solid papp. Puslespillet blir så stort som 62x 20 cm.Fortell historien samtidig som dere pusler sammen puslespillet! Det er en fin måte å gjøre historien mer visuell og levende.
229,-
Merke: Djeco
Stort og morsomt gulvpuslespill med bilveier! Puslespillet består av 21 brikker som kan settes sammen på flere forskjellige måter, og lage ulike veier til barnas lekebiler. Brikkene er laget i papp med mange fine farger og tegninger som er supert for utviklingen av observasjonen og finmotorikken til barna. Puslespillet er et godt alternativ til leketepper med bilbaner ettersom puslespillet enkelt kan pakkes bort når det ikke er i bruk. Alder: Fra 3 år Mål: 63 x 72 cm Materiale: Papp
99,-
Merke: Djeco
Morsomt klassisk spill fra Djeco, som har laget en nyfortolkning av gode klassiske spill. Her et tradisjonelt mikadospill i fantastisk kvalitet. Spillet blir levert i en flott eske.
269,-
Merke: Djeco
Lekemat er en sikker vinner! Nydelig sett med frokostmat i tre fra Djeco. Her får du brød, salami og tomat, en liten kake til dessert, en brødfjøl og en kniv. Alt i solid tre! Maten er satt sammen med borrelås, slik at den lille kan bruke lekekniven for å skjære opp og så sette den sammen igjen. Denne lekematen hører hjemme på ethvert lekekjøkken.
99,-
Merke: Djeco
99,-
Merke: Djeco