Viser av varer
Nyhet
399,-
Merke: Djeco
De flotteste stableklossene i herlige farger og jungelmotiv. Det følger med 5 søte ville dyr i myk plast. Klossene funger som byggeklosser men også som huler og hus til dyrene slik at de kan sove og gjemme seg. En morsom aktivitet for de mindre barna, hvor de både kan putte, stable og leke med dyrene.
Nyhet
49,-
Merke: Djeco
Klistremerkesett som innholder 160 klistremerker med fantastiske motiver av alver, enhjørninger og andre fantasifulle skapninger. Klistremerkene har en metallisk effekt, og er fine til å dekorere tegninger, bøker og kort eller bytte med venner.
Nyhet
249,-
Merke: Djeco
Nydelig babyrangle i duse, fine farger fra Djeco! Ranglen har tynne armer som er enkle å gripe tak i for de minste, og morsomme trefigurer med påmalte ugler, rever, sommerfugler og blomster. Rister du på den lager den en koselig raslelyd. Armer i plast, figurer i tre som er malt med giftfri maling. Helt trygg for de aller minste.
199,-
Modellnummer: DD03330
Merke: Djeco
Fin, rosa kisteformet sparebøsse illustrert med nydelige rosarøde blomster og søte gule og røde fugler. Kantene er dekorert med border med rundinger, og sidene har et mursteinlignende preg. I lokket er det et pengehull, og den kommer med låsbar hengelås med to nøkler. Flotte detaljer på en boks som kan romme både penger, skatter og andre verdier! Måler 12 x 10 x 8,2 cm.
199,-
Modellnummer: DD03331
Merke: Djeco
Kul, grønn og kisteformet sparebøsse illustrert med tøffe pirater, sjørøverskip og hodeskaller. Kantene er dekorert med border av firkanter, som gir den et ekstra preg av skattekiste. I lokket er det et pengehull, og den kommer med låsbar hengelås med to nøkler. Flotte detaljer på en boks som kan romme både penger, skatter og andre verdier! Måler 12 x 10 x 8,2 cm.
279,-
Modellnummer: DJ09423
Merke: Djeco
Hobbysett med mosaikk fra Djeco. Her kan man lage flotte bilder ved å lime på mosaikklistremerker på forskjellige bakgrunner med fine havfruer. Hver mosaikkbit er dekorert med glitter som gir en ekstra kul effekt og bildene blir fin pynt på barnerommet eller et morsomt bursdagkort til en venn!
199,-
Modellnummer: DJ07932
Merke: Djeco
Med dette hobbysettet fra Djeco kan barnet lage sin egen funksjonerende racerbil! Dette er en aktivitet som passer perfekt i barnebursdagen eller ferien. Hobbysettet bidrar til å utvikle barnas kreativitet, tålmodighet og fingerferdighet. I dette hobbysettet får du 4 ark med ferdigskjærte deler som kan brettes til 3 ulike racerbiler, 12 hjul, 6 hjulaksler og over 130 klistremerker til å dekorere racerbilene. Detaljert bruksanvisning følger med. FSC-sertifisert produkt.
329,-
Merke: Djeco
Et morsomt puslespill fra Djeco med 6 forskjellige bondegårdsdyr! Du pusler et og et dyr og de kommer med ulikt antall brikker jo større dyret blir, slik at det blir litt mer utfordrende for hver gang. En herlig introduksjon til klassiske puslebrikker!
299,-
Merke: Djeco
Morsomt ringspill fra Djeco. Sett sammen de to delene med dyr og treet til et kryss. Deretter er det bare å sikte og kaste i vei. Hvert dyr som ringene treffer gir 10 poeng, og treffer du treet får du 50 poeng. Den med flest poeng etter å ha kastet alle ringene vinner!
99,-
Merke: Djeco
119,-
Merke: Djeco
En morsom gammel aktivitet du kanskje hadde glemt men som absolutt er vært å gjenoppdage. De små søte motivene overføres til en av bakgrunnene, der det kun er fantasien som setter stopper for hvilken historie du vil skape. Inneholder 3 bakgrunner med motiver fra Nordpolen, savannen og en beduinleir samt 2 ark med over 90 tilhørende skrapemerker. Mål: 21 x 30 cm Materiale: Papir og kunststoff
49,-
Merke: Djeco
Klistremerkesett som innholder 160 klistremerker med forskjellige tropiske motiver. Fine til å dekorere tegninger, bøker, kort eller bytte med venner.
129,-
Modellnummer: DJ07901
Merke: Djeco
I dette kule hobbysettet fra Djeco kan du pynte og sette ditt eget preg på fine tiaraer. I pakken får du fire kroner i ulike fasonger og farger. Du får også små mosaikkbiter i mange fine farger som du enkelt trykker ut og limer rett på kronene. Helt perfekt som aktivitet i barnebursdag! Kronene er laget i solid papp og måler ca 26 x 12 cm.
59,-
Merke: Djeco
Kul penn med usynlig blekk. Vises kun når man lyser med den medfølgende lommelykten. Perfekt for å dele hemmeligheter med bestevennen, eller for en snikete spion.
129,-
Merke: Djeco
Sett med gelepenner fra Djeco! Her får du 10 sterke, fine fargepenner med tynn tupp, helt perfekt til å skrive eller tegne detaljert med. Pennene er gjennomsiktige, slik at du enkelt ser hvor mye blekk som er igjen og korken kommer naturligvis med samme farge som blekket. Genialt i pennalet til litt eldre skoleelever, eller til tegning hjemme. Fra 6 år.
199,-
Modellnummer: DJ00182
Merke: Djeco
Stor og morsom hoppeball fra Djeco som likner på en giraff! Den har to håndtak som er enkle for barnet å holde i. Den passer både til innendørs og utendørs bruk. En morsom måte for barna å styrke både balanse og koordinasjon. Hopp i vei! 45 cm i diameter.