Viser av varer
299,-
Merke: Sophie la Giraffe
Sophie la Girafe er en fransk verdensberømt håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 1961. Hun har vunnet mange prestisjefylte priser. Stimulerer barnets sanser. Den myke naturgummien gir Sophie en søt god lukt som små barn elsker. Den lange halsen har perfekt passform for små barnehender. Sophie er myk og god å tygge på for kløende eller såre gommer (hun er selvfølgelig ftalatfri/giftfri). Fargekontrastene skaper visuell stimulering, en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel. Den populære giraffen og de andre Sophie la girafe produktene er laget av 100% naturlig gummi fra Hevea treet. Gummi eller lateks er naturlig og elastisk og helt trygg å tygge på. Slik vedlikeholder du Sophie: Sophie la girafe bør overflatevaskes med fuktig klut. Sjiraffen er ikke en badeleke og må ikke legges i vann, kokes eller tas i oppvaskmaskinen. Da kan det komme vann inn via pipemekanismen under og vannrester kan bli liggende igjen inne i sjiraffen. Dette kan være vanskelig å få ut igjen. Sophie gjennomgår kontinuerlige tester og tilfredstiller de strengeste krav for leker til små barn.
249,-
Merke: Sophie la Giraffe
Tre forskjellige baller i 100 % naturgunmmi fra Sophie la Girafe. Ballene har forskjellige farger og forskjellige lyder: pipelyd, krinkelyd og bjellelyd. Ballene er gode å holde og spennende å smake på. Passer kjempefint til både magelek og rygglek. Sophie la Girafe er en fransk verdensberømt håndlaget sjiraff som har gledet millioner av barn siden 1961 og den har vunnet mange prestisjefylte priser. Det som kjennetegner lekene i Sophie la Giraffe-serien er at lekende er laget i 100% naturgummi fra hevea-treet, de er ftalatfrie og giftfrie (uten PVC) og laget for å tygge på. Gummi eller lateks er naturlig nedbrytbart, elastisk og vannavstøtende.
299,-
Merke: Sophie la Giraffe
Fanfan passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Hun er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser Syn: De mørke flekkene på Fanfans kropp, samt hennes mørke øyne, skaper visuell stimuli og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet. Hørsel: Når barnet klemmer på Fanfan, avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt. Smak: Fanfan er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på. Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Fanfan er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie. Føle: Fanfan er laget i naturgummi, noe som gjør at hun er god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne. Lukt: Fanfan lukter søt naturgummi fra Hevea-treet, noe som barnet vil elske. Leveres i flott gaveeske.
189,-
Merke: Sophie la Giraffe
Flott biteleke som kan legges i kjøleskapet for å gi en lindrende kjøling til såre gommer. Enkelt for barnet å gripe i.