Viser av varer
59,-
Merke: Magni
Ditt barns første instrument? Disse gøyale eggene er en god underholdning for de litt mindre barna og er med på å utvikle hørselssans, rytme og motorisk sans. Stripene og de sterke kontrastene gjør at selv de minste babyene kan skille mellom fargene. Funker også supert som rangle. Syng en sang sammen med eller for barnet ditt mens du rister rytmeegget til rytmen, eller la barnet ditt rasle til sangens rytme selv.
369,-
Merke: Magni
Denne fruktkurven er perfekt for å lære om ulike typer frukt. Barnet vil ha mye moro med å utforske de forskjellige formene og fargene. Settet kommer med en kniv for å kutte fruktene, som enkelt kan settes sammen igjen med borrelås. Flott produkt for alle typer lek og rollespill. I kurven finner du: vannmelon, honningmelon, mais, banan, pære, eple, kiwi, tomat og plomme. Kurven er flott for oppbevaring av delene og enkel å bære.
399,-
Merke: Magni
Hiv og hoi! Dette innholdsrike piratsettet i tre er perfekt for små sjørøvere som er klare for å sette seil. Inneholder sverd, sjørøver-skjold, piratmynter, skattekart, kompass, øyelapp, krok, pistol og en bag som gjør det enkelt å ta med på farta. NB: ikke for landkrabber.
89,-
Merke: Magni
Klassisk yatzy-spill for hele familien Inneholder en blokk, en kopp, en blyant og seks terninger.