Viser av varer
2.199,-
Modellnummer: LL057-375
Merke: Little Lights
Kul og detaljert lampe fra Little Lights. Denne tøffe lampen er formet som en vennlig Diplodocus, og er dekket med små lys som skaper en behagelig belysning i rommet. Slå lampen av og på ved hjelp av fjernkontrollen som har en smart dimmer-funksjon og timer. En perfekt lampe på veggen eller stående på et bord.
2.399,-
Merke: Little Lights
Denne høykvalitets lampen er håndlaget av 100 % naturlig furu, noe som gjør den like sterk og holdbar som den er vakker. Denne eventyrlige lampen inspirerer drømmer om å flyte gjennom det åpne havet på en majestetisk hval! Størrelse: 39,4×29,2×5 cm Solid furu Fjernkontroll med strømknapp, dimmer og timer Kan henges på veggen eller stå LED-lys / Varmhvit 2,2W Inngang: AC 100-240 Utgang: DC24V
2.199,-
Modellnummer: LL057-375
Merke: Little Lights
Kul og detaljert lampe fra Little Lights. Denne tøffe lampen er formet som en T-Rex, og er dekket med små lys som skaper en behagelig belysning i rommet. Slå lampen av og på ved hjelp av fjernkontrollen som har en smart dimmer-funksjon og timer. En perfekt lampe på veggen eller stående på et bord.
2.199,-
Modellnummer: LL002-473
Merke: Little Lights
Nydelig lampe fra Little Lights. Denne magiske lampen er formet som et fredfylt rådyr, og er dekket med små lys som skaper en behagelig belysning i rommet. Slå lampen av og på ved hjelp av fjernkontrollen som har en smart dimmer-funksjon og timer. En perfekt lampe på veggen eller stående på et bord.