Viser av varer
289,-
Merke: Woody Treasures
Skolebussen med de fire inkluderte pop up-dyrene, vil gi barna dine endeløse timer med moro og sette i gang fantasien deres. Barna vil le seg i hjel når dyrene spretter opp av hullene sine, og øve på å plassere dem tilbake på riktig plass, noe som er supert for både finmotorikk og logikk.
279,-
Merke: Woody Treasures
Innholdsrikt sett med kjeks i tre. Lekemat er en sikker vinner, og en populær del av den viktige rolle-leken som utvikler barns sosiale ferdigheter og fantasi. Settet inneholder 18 biter som passer godt til te-selskap eller julefest.
299,-
Merke: Woody Treasures
Seks London-inspirerte biler som kommer i en fin puttekasse i tre. Settet inneholder en sykebil, en brannbil, en politibil, en drosje, en skolebuss og den ikoniske røde dobbeldekkeren. Alle barn elsker biler, og det er lett å skjønne hvorfor. Barna kan leke i timevis med disse fine trebilene, og samtidig trene motorikk, fantasi og sosiale ferdigheter.
399,-
Merke: Woody Treasures
Morsom aktivitetskube med mange aktiviteter som underholder de minste barna. Kuben har fem sider man kan leke med, blant annet kulelabyrint, kuleramme og puttekasse. Denne flotte aktivitetsleken vil holde barna underholdt i mange timer, og utvikler blant annet finmotorikk, logisk sans og kreativitet. Anbefales fra 18 mnd.