Viser av varer
139,-
Merke: Cleverclixx
Ekstra bil til Cleverclixx bilbane! Gjør leken enda morsommere med denne ekstra bilen. Frontlysene går på når bilen starter. Førstemann i mål! Trenger ett AA-batteri. Passer kun sammen med Cleverclixx-banen.
999,-
Merke: Cleverclixx
Uendelig konstruksjonsglede med denne pakken magnetleker i 60 deler. Med dette morsomme settet kommer barnet ditt i gang og han eller hun blir kjent med forskjellige former og farger. Cleverclixx vokser med barna dine. Fra de er 3 år kan de begynne å lære 3D-byggkonseptet. Etter hvert som de blir eldre, kan det lages mer komplekse bygninger, og i barneskolen er det til og med et nyttig verktøy for matematiske øvelser. Enda bedre! Bygg mot radiatoren eller andre magnetiske overflater og lag et vertikalt kunstverk. Eller tegn alle slags bokstaver og tall med slettbare markører og vær kreativ med Cleverclixx magnetiske byggesett.
1.599,-
Merke: Cleverclixx
Ekte racerbil-glede med denne 65-delers bilbanen. Med dette morsomme settet vil barnet ditt jobbe for å bygge de kuleste racingbanene på forskjellige nivåer. Trafikkskilt, en selvkjørende bil og søyler leveres for ekstra mye morro. Cleverclixx vokser med barna dine. Fra de er 3 år kan de begynne å lære 3D-byggkonseptet. Etter hvert som de blir eldre, kan det lages mer komplekse bygninger, og i barneskolen er det til og med et nyttig verktøy for matematiske øvelser. Enda bedre! Bygg mot radiatoren eller andre magnetiske overflater og lag et vertikalt kunstverk. Eller tegn alle slags bokstaver og tall med slettbare markører og vær kreativ med Cleverclixx magnetiske byggesett.
649,-
Merke: Cleverclixx
Uendelig konstruksjonsglede med denne pakken magnetleker i 36 deler. Med dette morsomme settet kommer barnet ditt i gang og han eller hun blir kjent med forskjellige former og farger. Cleverclixx vokser med barna dine. Fra de er 3 år kan de begynne å lære 3D-byggkonseptet. Etter hvert som de blir eldre, kan det lages mer komplekse bygninger, og i barneskolen er det til og med et nyttig verktøy for matematiske øvelser. Enda bedre! Bygg mot radiatoren eller andre magnetiske overflater og lag et vertikalt kunstverk. Eller tegn alle slags bokstaver og tall med slettbare markører og vær kreativ med Cleverclixx magnetiske byggesett.
1.299,-
Merke: Cleverclixx
Øk fantasien og kreativiteten til barnet ditt med Ball Run Compact Pack 100 brikker. Her får du med alt du må ha for å bygge en flott kulebane - og i tillegg baller som lyser i mørket! Dette er superspennende for barna, og vil garantert gi mange timer med lek og læring. Cleverclixx vokser med barna dine. Fra de er 3 år kan de begynne å lære 3D-byggkonseptet. Etter hvert som de blir eldre, kan det lages mer komplekse bygninger, og i barneskolen er det til og med et nyttig verktøy for matematiske øvelser. Enda bedre! Bygg mot radiatoren eller andre magnetiske overflater og lag et vertikalt kunstverk. Eller tegn alle slags bokstaver og tall med slettbare markører og vær kreativ med Cleverclixx magnetiske byggesett.