Viser av varer
89,-
Merke: Me&Mine
Jojo i tre Designet og håndlaget i Barcelona. Økologisk maling. Complies with safety regulations for toys FSC certified wood. 8.5 x 11 x 5 cm.
Flere varianter
189,-
Merke: Me&Mine
4,5 meter langt slengtau med trehåndtak. En inkluderende lek til glede for små og store. Passer best fra 5 år og oppover. Designet og håndlaget i Barcelona.
139,-
Merke: Me&Mine
To meter langt hoppetau i bomull med trehåndtak. Å hoppe tau er veldig gøy, og i tillegg trener man på koordinasjon mellom armer og ben, balanse og utholdenhet. Vinn vinn! Designet og håndlaget i Barcelona. FSC certified wood. Ecological paint. Complies with safety regulations for toys: EN 71-1:2014 +A1:2018. EN 71-2:2011 +A1:2014. 189 gr. 10.5 x 22.5 x 6 cm. Made in Spain
Flere varianter
199,-
Merke: Me&Mine
Vårens bestselger - lekesprettert! Denne håndlagde spretterten fra Barcelona, Spania, er et unikt og flott håndverk i tre. Den er laget av høykvalitets materialer og har en glatt og polert overflate som gir en behagelig følelse i hånden. Spretterten kommer med to små myke pom pom-baller som er perfekte for å skyte på blink. Ballene kommer i ulike friske farger som gir en morsom og livlig atmosfære når man leker med dem. Denne spretterten er ikke bare en morsom leke, men den er også et flott dekorativt element som kan legges på en hylle eller et bord når den ikke er i bruk. Designet og håndlaget i Barcelona. Malt med økologisk maling. Størrelse: 17,5 cm
Flere varianter
89,-
Merke: Me&Mine
Klarer du å få ballen oppi koppen? Det er ikke så lett som det ser ut som... Lykke til! Kopp i tre med en diameter på 25 mm. Str: 20 cm. Designet og håndlaget i Barcelona. Økologisk maling. Passer fra 3 til 100 år.
Flere varianter