Viser av varer
79,-
Merke: Janod
Lite kaleidoskop som får plass i lommen. Barna vil ha det gøy med å se bildet reflektert mange ganger via settet med speil. FSC-sertifisert tre.
399,-
Merke: Janod
Dette bankespillet med xylofon er et 2 i 1-spill: en biehammer for å slå ned de 3 ballene, som da vil klirre på tangentene til xylofonen. Xylofonen er avtagbar for å kunne spille på den ved hjelp av hammeren. Barnet vil også kunne lære om farger ved å plassere hver ball på riktig fargehull. Størrelse: 29.1 x 12 x 13 cm Materiale: Tre (kryssfiner, kirsebærtre og furu), metall, filt
399,-
Merke: Janod
Draleke og magnetisk plugge-/sorteringsspill i ett. 2 spill i 1: et krantog for å utvikle barnets fantasi og en draleke for å utvikle motoriske ferdigheter. Sammensatt av et lokomotiv, en svingkran og en godsvogn oppmuntrer dette flotte toget også til å lære former og farger takket være de magnetiske byggeklossene som barnet ditt kan plassere i bilen ved å matche formene. Et leketøy av høy kvalitet med høy læringsverdi og lekeverdi. Anbefalt alder: 2-4 år
799,-
Merke: Janod
399,-
Merke: Janod
Morsom magnetbok med mange fine eventyrfigurer. Her kan barna lage flotte figurer ut av egen fantasi eller ved å følge de vedlagte bildekortene. Brikkene har innebygde magneter slik at de fester seg på esken. Det følger med 10 bildekort og 30 ulike magneter. Mål på boksen: 19x4x26. Passer fra 3-8 år Tips! Super å ha med på reise.
399,-
Merke: Janod
Domino er et klassisk, tidløst spill. Oppdag dominospillet Sweet Cocoon: De 100 trendy-fargede trestykkene lar barn fra 3 år og oppover lage hinderløyper og utvikle fantasien. Et uendelig antall kombinasjoner er mulig! Kjegler, en bro, vindmølle, flagg, klokke, skråning og en spole er inkludert for å live opp banen. I tillegg til å skape gode minner - fylt med deling og latter - med familie eller venner, er dette spillet også lærerikt: det er ideelt for å utforske årsak og virkning-forholdet; bruk dominobrikkene for å understreke dette konseptet, denne forestillingen og demonstrere for barna at enhver handling har konsekvenser. Tålmodighet og nitid er nødvendig for å sette opp alle brikkene ... og slå dem alle ned igjen! Dimensjoner 13 x 13 x 20 cm (5,1 x 5,1 x 7,9 ") Materiale (r) Tre (MDF)