Hvordan velge riktig smokk for babyen din

Hvordan velge riktig smokk for babyen din

 

En god smokk kan være en fantastisk hjelp for deg og babyen din, og hjelpe ham eller henne å berolige seg selv. Når det kommer til smokker, er danske Bibs et kjent og pålitelig merke som tilbyr en rekke gode alternativer å velge mellom. I dette innlegget skal vi forklare hvordan du velger riktig Bibs-smokk til babyen din.


Her kan du se vårt utvalg av smokker og smokkelenker. 

1. Vurder størrelsen og formen:

Bibs har smokker i forskjellige størrelser og former for å imøtekomme babyer i ulike aldre og utviklingsstadier. Det er viktig å velge en smokk som har riktig størrelse for babyens munn og som sitter komfortabelt. Formen på smokken bør også vurderes, da noen babyer kan foretrekke en viss form fremfor andre. I Bibs sitt sortiment finner du runde, symmetriske og anatomiske smokker, og her gjelder det rett og slett å prøve seg frem til du finner den fasongen babyen foretrekker.

 

RUND

Etterlikner størrelsen og formen til en brystvorte og oppmuntrer barnet til å bruke tungen slik som ved amming.

 

SYMMETRISK

Har en flat dråpeformet fasong som letter tungens plassering. Tungen plasseres og trykkes flatt mot smokken, og barnet må anstrenge seg mindre enn ved den runde formen.

 

ANATOMISK

Har en bøy øverst for å passe inn i barnets munn. Dette kan lette barnets sugeteknikk.

 

Bibs har utviklet en egen Try it-kolleksjon som lar deg prøve alle de tre fasongene. 

 

Størrelsesguide: 

Størrelse 1: 0-6 måneder

Størrelse 2: 6-18 måneder

Størrelse 3: 18 måneder +

 

2. Materiale:

Bibs smokker er laget av naturgummi (lateks) eller silikon. Lateks er et trygt og ikke-giftig materiale for babyer å suge på. Naturgummi er også slitesterk og lett å rengjøre, noe som gjør den til et godt valg for foreldre som leter etter en langvarig smokk. 

 

Silikon er et industrielt produsert hypoallergent, luktfritt og smaksnøytralt materiale som er kjent for sin renhet. Den er også 100 % fri for skadelige og hormonforstyrrende ingredienser som BPA, PVC og ftalater. Silikonsmokkene er ikke så myke som de av lateks, men den tåler bedre svært høye temperaturer, som er bra om du f.eks. pleier å koke smokkene ved rengjøring.

 

Det er viktig å velge en smokk som er laget av materialer av høy kvalitet og er fri for skadelige kjemikalier, og velger du en smokk fra Bibs er dette garantert.

 

 

3. Stil og design:

Bibs-smokker kommer i mange design og farger. Her er det fritt frem å finne sine favoritter!

 

Se vårt utvalg av Bibs-smokker her.Try-It Collection S1 Smokker Elfenbein BIBS - Lekmer

2024-03-19 09:06:32