Linea MammaBaby

Vi er så stolte og spente over å presentere vårt nye merke; Linea MammaBaby. Det er det første merket som har sluppet gjennom vårt snevre nåløye i jakten på de perfekte hygieneproduktene til baby og barn. Vi ønsker kun å tilby produkter av høy kvalitet, men også til en overkommelig pris. ENDELIG fant vi vår perfect match!

 

Linea MammaBaby er spesielt utviklet og designet for barn, men også perfekt for voksne som ønsker milde og miljøvennlige produkter til huden sin. Bra for kroppen og kloden!


                   



Merket er skapt av Maria Elena Olcelli. Hun er mor til tre og har lang farmasøytisk erfaring fra Olcelli Farmaceutici – et selskap som familien har drevet siden 1944. Hun ønsket å skape en linje produkter av høyeste kvalitet ,som passer for hele familien og som er i harmoni med miljøet.  Linea MammaBaby består derfor kun av nøye utvalgte, naturlige ingredienser av den aller beste kvalitet. Nå kan du få dem hos oss på Rabalder i Grimstad - eller i nettbutikken vår!

 

Her kommer en litt kjedelig, men veldig viktig og imponerende skryteliste:

-              Alle produktene er COSMOS NATURAL-sertifiserte og evaluert under pediatrisk tilsyn. 

-              Alle tilsatte planteekstrakter kommer fra økologisk landbruk

-              Hvert produkt er utviklet for sensitiv hud, og er fri for fargestoffer, silikoner, PEG, parabener, Sodium Laureth Sulfate (SLES) og Sodium Lauryl Sulfate (SLS). 

-              Hvert enkelt produksjonsparti er dermatologisk testet for nikkel, krom og kobolt.

-              Naturlig duft



                             


Vi har testet produktene, og syntes de lukter utrolig godt! Lukten er ikke for sterk, men etterlater en ren og god duft. Noen er friske, mens andre lukter mer som babypudder. 

 

Vi liker også hvordan Linea MammaBaby sine produkter skiller seg ut med en ren og elegant grafisk profil. Emballasjen er designet slik at de ulike produktene umiddelbart gjenkjennes av de små selv om de ikke kan lese enda.

 

 






Her er noen av våre favoritter so far:

 

Bleiekrem:

Konsistensen minner om en tradisjonell zink-salve, men har også shea-olje som gjør den utrolig god å påføre - den smelter mot huden som en balm! Absorberer fuktighet samtidig som den pleier og gir næring til huden. Anbefales!


 

Babysåpe:

Lukter deilig og friskt, og har pleiende egenskaper fra oliven og kamille. Skummer godt om man har den i badekaret når vannet fylles opp. 


Mandelolje:

100% ren olje fra søt mandel. Har beroligende egenskaper, og er perfekt for liten og stor hver gang man trenger fuktighet og pleie. Bruk den til massasje, i badet, for å forhindre strekkmerker eller til hud som trenger ekstra fukt.



 

2024-05-30 21:41:11