Flytevester fra Konges Sløjd

Disse flytevestene, eller badevestene, er et supert tilbehør for barn som elsker å leke i vannet. Dette er ikke det samme som en redningsvest, men kan heller erstatte f.eks. armeringer. De passer perfekt når barna skal lære å svømme, da flyteelementene kan fjernes ettersom barnet blir tryggere i det våte element.


 


Sikkerhet: 

Konges Sløjd flytevestene er laget av materialer av høy kvalitet og har et oppdriftssystem som kan holde barnet ditt flytende mens det lærer å svømme eller leker i vannet. De lukkes med både glidelås og borrelås. Har en spennet sikkerhetsstropp mellom bena slik at barnet ditt aldri kan skli ut av vesten. Dette er imidlertid IKKE en redningsvest, og skal kun brukes under tilsyn av en voksen der barnet selv kan nå bunnen.

 

Svømmetrening:

Vesten er justerbar, noe som betyr at du kan sikre en perfekt passform for barnet ditt, og gir dem selvtillit til å trene på å svømme og utforske vannet uten frykt for å synke. Etterhvert som barnet blir flinkere og flinkere, kan flyteelementene gradvis fjernes. Slik kan barnet utvikle ferdighetene sine i sitt eget tempo. 


 

 

Utvalg:

Vesten kommer i en rekke farger og mønstre, slik at barnet ditt kan velge en som matcher deres smak og personlighet. Er det kun dinosaur som gjelder? Eller passer det best med en rosa vest med enhjørninger på? Vesten er også lett og komfortabel å ha på seg, noe som betyr at barnet ditt kan bruke den hele dagen uten å føle seg begrenset eller ukomfortabel.


 


Hvilken størrelse skal jeg velge?

 

Konges Sløjd flytevest kommer i tre størrelser:


1-2 år: 11-15 kg/24-33 lbs

2-4 år: 15-20 kg/33-66 lbs

4-6 år: 20-25 kg/66-lbs

  

Renhold:

Flytevesten er laget av slitesterke materialer som tåler slitasje, og hvis du skyller den godt i ferskvann etter bruk vil den holde seg fin til mange deilige badedager. Vaskes for hånd, og tørkes i sola.

 

   Besøk oss gjerne på www.rabaldergrimstad.no om du ønsker å se vårt utvalg av flytevester og mange andre spennende artikler for barn og baby.


 

2023-03-06 15:53:35